| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
e-figaro Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 10:55 am Temat postu: Elektroniczne papierosy |
|
|
Witam,
Nie bede ukrywal, ze temat w zasadzie bezposrednio tyczy sie tego czym sie zajmuje po godzinach.
Jestem ciekaw kto z Was mial lub ma stycznosc z tymi papierosami, jakie macie zdanie na temat tych ...jakby nie patrzec gadzetow, ktore wedlug wielu opini pozwolily odstawic tradycyjne papierosy.
Czy ktos z Was lub Waszych znajomych/krewnych staral sie w ten sposob rzucic "tradycyjne palenie"? _________________ www.e-figaro.pl - DSE901 - elektroniczne papierosy - sklep internetowy |
|
| Powrót do góry |
|
|
dominis49 Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 12:31 pm Temat postu: re: Elektroniczne papierosy |
|
|
Mój wujek jest właśnie nałogowym palaczem i ciężko mu z tym skończyć próbował już wielu sposobów i nie palił przez jakiś tydzień ale powracał. I ostatnio właśnie takie coś jak papieros elektryczny pokazywał mi na czym to polega ale kurcze jakoś nie jestem przekonana żeby mu to pomogło tym bardziej że jest zaawansowanym palaczem może dla osoby z krótszym stażem to tak .. powinno pomóc! _________________ obca ci |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-figaro Nowy użytkownik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-figaro Nowy użytkownik
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 12:38 pm Temat postu: re: Elektroniczne papierosy |
|
|
Jesli ktos bylby zainteresowany to zapraszam.
| Cytat: | Od dnia dzisiejszego tj 19.11.2009 do 30.11.2009 proponujemy 10% zniżki na pierwsze zamówienie dla każdego nowo zarejestrowanego klienta. Po dokonaniu rejestracji proszę wysłać maila na adres sklep@e-figaro.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. z informacja o chęci dokonania zakupu.
W mailu zwrotnym podany zostanie kod rabatowy, ktory należy wpisać podczas składania zamówienia. |
_________________ www.e-figaro.pl - DSE901 - elektroniczne papierosy - sklep internetowy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-figaro Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 4:31 pm Temat postu: re: Elektroniczne papierosy |
|
|
Od 30.11.2009 możliwy odbiór osobisty w Warszawie pod adresem ul. Relaksowa 33 (od Dembego) - KABATY
lub w Radomiu - Kiosk Kolportażowy ul. Waryńskiego 15.
Po złożeniu zamówienia prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu ustalenia daty odbioru. _________________ www.e-figaro.pl - DSE901 - elektroniczne papierosy - sklep internetowy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|