| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
filips115 Nowy użytkownik
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 9:50 pm Temat postu: Przedwczesny wytrysk |
|
|
| Witam jestem nowy na forum. Wiem że ten temat był poruszany wielokrotnie ale nigdzie nie zmalałem odpowiedzi na moje pytanie. Mam 15 lat i marturbuje sie od około 2 lat. Mój wytrysk prez cały czasz był nikły prawie go nie było poprostu ciekło mi z penisa. Jest tak cały czasz marturbuje sie średnio co 2 dni. Jak mogę poprawić siłę wytrysku? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Duzy Nowy użytkownik
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:18 pm Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk |
|
|
| Nie mam pojęcia w czym problem, ale wpisz sobie na google "ćwiczenia na mięśnie kegla(nie jestem pewny jak to się pisze)" Może pomoże, ale głowy nie daję |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Drafone Nowy użytkownik
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 12:44 am Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk |
|
|
mozna poprawic jakos wytrysku, podczas zaciskania miesni, mozna to ćwiczyc na zasadzie zatrzymywania 'moczu podczas sikania' tylko normalnie w cigu dnia kilka razy.
Lub dla lepszego wytrysku, mozesz tuz przed dojsciem scisnac mocno naplet, na kilka sekund i puscic ;p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojwoj Nowy użytkownik
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:11 pm Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk a też spóźniony wytrysk |
|
|
Dużo dowiedziałem się na stronce www.seksuolog.org.pl na temat problemu wytryskowości zarówno zbyt duzej łatwości i zaniku kontroli, takze zablokowania ejakulacj, co okazało się że ranigast mnie szkodził, ktoby pomyślał!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|