Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przedwczesny wytrysk

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Tajniki sztuki kochania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
filips115
Nowy użytkownik

PostWysłany: Nie Gru 27, 2009 9:50 pm    Temat postu: Przedwczesny wytrysk Odpowiedz z cytatem

Witam jestem nowy na forum. Wiem że ten temat był poruszany wielokrotnie ale nigdzie nie zmalałem odpowiedzi na moje pytanie. Mam 15 lat i marturbuje sie od około 2 lat. Mój wytrysk prez cały czasz był nikły prawie go nie było poprostu ciekło mi z penisa. Jest tak cały czasz marturbuje sie średnio co 2 dni. Jak mogę poprawić siłę wytrysku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Duzy
Nowy użytkownik

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 12:18 pm    Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk Odpowiedz z cytatem

Nie mam pojęcia w czym problem, ale wpisz sobie na google "ćwiczenia na mięśnie kegla(nie jestem pewny jak to się pisze)" Może pomoże, ale głowy nie daję
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Drafone
Nowy użytkownik

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 12:44 am    Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk Odpowiedz z cytatem

mozna poprawic jakos wytrysku, podczas zaciskania miesni, mozna to ćwiczyc na zasadzie zatrzymywania 'moczu podczas sikania' tylko normalnie w cigu dnia kilka razy.
Lub dla lepszego wytrysku, mozesz tuz przed dojsciem scisnac mocno naplet, na kilka sekund i puscic ;p
Powrót do góry
wojwoj
Nowy użytkownik

PostWysłany: Nie Sty 31, 2010 7:11 pm    Temat postu: re: Przedwczesny wytrysk a też spóźniony wytrysk Odpowiedz z cytatem

Dużo dowiedziałem się na stronce www.seksuolog.org.pl na temat problemu wytryskowości zarówno zbyt duzej łatwości i zaniku kontroli, takze zablokowania ejakulacj, co okazało się że ranigast mnie szkodził, ktoby pomyślał!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Tajniki sztuki kochania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: